Alt.dk – Sådan kommer du til modeuge uden invitationer (Danish)

[…]

Hvad? Bæredygtighed er temaet for denne sæsons Copenhagen Fashion Week, og således også for Boozt’s to paneldebatter, som du både kan opleve i levende live hos &Tradition eller på podcast efterfølgende. Tirsdag kan du høre Henriette Pieszak fra Tomorrow Denim fortælle om sit brand og dets vej imod en mere bæredygtig produktion. Fredag er det organisationen The Perfect World Foundation og kunstner Mikael B, som vil fortælle om, hvordan vi igennem samarbejder, skaber en mere perfekt verden og sikrer miljøet.

Hvor? &Tradition, Kronprinsessegade 4, 1306 København.

Hvornår? Tirsdag den 6. august kl. 15:00-16:00 og fredag den 9. august kl. 15:00-16:00.

Pris? Begivenheden er gratis, men kræver tilmelding til events@boozt.com.

 

READ FULL ARTICLE HERE